marți, 31 mai 2011

Zoaie


 

“Coca-Cola e o bautura proasta. Reclama ei a fost intotdeauna fermecatoare. Acuarelistii i-au surclasat pe cofetari. Imaginatia artistilor plastici a recuperat neajunsurile gastronomiei si a contribuit la perpetuarea unui produs mediocru. Brandul Coca-Cola este, datorita superlativelor sale, aproape emancipat, desprins de balastul sucului carbogazos caruia ii serveste drept vehicul. E unul dintre multele cazuri in care operatiunea ambalarii a atins perfectiunea, eclipsand cu succes marasmul fazelor de productie anterioare. In timp ce continutul e…”
Cam atât a rămas din articolul sau editorialul “Contemporani cu coca-cola”, (asta pe siteurile gen ziare.com) din Evenimentul Zilei . Daca se încearcă accesarea link-ulului de pe site-ul ziarului în cauză, unde  a fost pus articolul în ziua publicării, ajungi doar la o pagina goală. Exempla trahunt: http://www.evz.ro/detalii/stiri/contemporani-cu-coca-cola-930345.html .
Cu alte cuvinte, sau ca sa înțeleagă tot aromânul, articolul a fost șters sau cenzurat. Destul de limpede de ce și de către cine, dat fiind tonul agresiv la adresa cocacolei. Băutura căreia un prieten îi spune “zoaie” a împlinit de curând nu știu câte sute de ani sau așa ceva...Să-i urăm cât mai multe ulcere în continuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu